Over Webworks Studio

Onze specialisatie is het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops, applicaties en grafische producten. Wij zorgen ervoor dat de website of webshop geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO). Dat verbetert de vindbaarheid op internet. Daarnaast maken wij de website of webshop gebruiksvriendelijk. Voor de beste ervaring voegen wij interactieve onderdelen toe. Wat wij belangrijk vinden, is om bij de tijd te blijven. Daarom groeien wij graag mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de technologie.
 
Wij bouwen het project van het begin tot het einde samen met jou. Je krijgt inzicht in het volledige proces en heeft hierdoor een goede kijk op de stand van zaken. Wij zien het project en proces als een soort samenwerkingscontract. Het product dat wij afleveren is dan ook op maat gemaakt, naar jouw behoeften.

Ons team

Webworks Studio heeft een passie voor het creëren van grafische en interactieve producten. Wat ons team zo sterk maakt, is dat wij weten wat wel en niet werkt. Wij zijn dan niet bang om eerlijk te zijn en helpen je graag verder met het geven van goed advies.

Lennart Hakker

Mede-eigenaar & webdeveloper

Jacqueline van Cuijk

Mede-eigenaar & webdeveloper

Onze klanten

Wij werken samen met allerlei organisaties: van startups, zzp’ers, het mkb tot stichtingen. Wij vinden het leuk om met deze bedrijven samen te werken, zodat wij ze kunnen helpen groeien. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en kansen. Voor iedere klant zorgen we voor een passende oplossing.